La Mancomunitat de l’Horta Nord presenta el Pla d’Inclusió i Cohesió Social
S’implantarà durant els pròxims anys amb la participació dels col·lectius veïnals dels pobles adherits
19/11/2018

La seu de la Mancomunitat de l’Horta Nord acollirà el divendres 23 de novembre la presentació del Pla Mancomunal d’Inclusió i Cohesió Social. Es tracta d’un document que reconeix la funció indispensable dels ajuntaments amb el suport a les persones tenint en compte la proximitat com a eix fonamental. “Coneixent les situacions concretes de carència que es produeixen en els nostres pobles i responent amb rapidesa, es poden construir processos integrals que beneficien les famílies i col·lectius que presenten més urgència per a evitar la seua exclusió social”, ha explicat Yolanda Sánchez, regidora delegada de Benestar i Igualtat de la Mancomunitat de l’Horta Nord.

 

Els municipis que formaran part del pla són Albalat dels Sorells, Albuixech, Emperador, La Pobla de Farnals, Massalfassar, Museros i Rafelbunyol, des d’on es crearà un Consell d’Inclusió i Drets Socials, format per representants polítics i d’associacions i entitats socials vinculades als pobles de la Mancomunitat de l’Horta Nord.

 

La iniciativa parteix de l’aprovació a finals del 2017 per part del govern autonòmic del Pla Valencià d’Inclusió i Cohesió Social, una ferramenta per a planificar les accions encaminades a fomentar la cohesió social del nostre territori.

Formulari de cerca