La Mancomunitat de l’Horta Nord treballa en la implantació del cinqué contenidor
El recipient servirà per a dipositar els residus orgànics
8/11/2018

La Mancomunitat de l’Horta Nord està treballant en la incorporació del cinqué contenidor, destinat a la recollida de residus orgànics, en els municipis que formen part de l’entitat.

 

La idea és instal·lar els nous recipients de manera progressiva, començant per les zones on es produïxen grans quantitats de matèria orgànica com, per exemple, en les proximitats de bars i restaurants. Cada municipi haurà d’elaborar un informe que indique els punts on es pot començar la col·locació dels contenidors, que a poc a poc arribaran a més carrers de les localitats de la Mancomunitat. Esta iniciativa suposa l’augment de les aportacions econòmiques que cada Ajuntament realitza a l’entitat per a poder cobrir així les despeses generades.

 

El 5 de novembre es va realitzar un plenari per a abordar este tema. Com que el contracte vigent amb l’empresa SAV, encarregada del tractament i eliminació de residus, finalitza en maig de 2020, s’ha plantejat l’opció d’ampliar els serveis que oferix fins a eixa data perquè realitze també la implantació del cinqué contenidor. Una vegada expire el contracte, en la nova licitació s’inclouran les tasques relacionades amb el fem orgànic, a més del processament dels residus sòlids urbans i el paper i cartró, ja contemplats actualment.

Formulari de cerca