La Mancomunitat, impulsora del projecte
La MHN presenta el Pla d'Igualtat
Albalat, Albuixech, Massalfassar, Museros, Rafelbunyol i la Pobla estrenen plans d’igualtat
16/10/2017

El dimecres 4 d'octubre a les 19.00 hores, es va presentar el Pla d'Igualtat del Projecte Global de l’Horta Nord. L'acte va tindre lloc al pati del palau castell comtal d'Albalat del Sorells i el va encapçalar el president de la Mancomunitat José Vicente Andreu Castelló, qui va exposar, al costat dels alcaldes i alcaldesses dels municipis d’Albalat dels Sorells, Albuixec, Massalfassar, Museros, la Pobla de Farnals i Rafelbunyol, les línies clau en matèria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes del Pla d'Igualtat en la seua fase interna de recursos humans.
Els parlaments els va tancar la Diputada Provincial de l'Àrea d'Igualtat, Isabel García, a qui se li va agrair les ajudes destinades a la redacció i implementació dels Plans d'Igualtat.
Per a tancar l’acte, es va estrenar l'obra El teu silenci dansa interpretada per la companyia Kobulu que va causar una gran sensació per la seua originalitat coreogràfica i qualitat de la posada en escena.
El projecte, coordinat per la delegada de la Mancomunitat i regidora d'Igualtat d'Albalat del Sorells, Yolanda Sánchez, compta amb l'assessorament de la consultora EqualityMomentum, especialitzada en igualtat d’oportunitats.
La Diputada Isabel García va valorar molt positivament la iniciativa i es va comprometre a seguir oferint ajudes per a la continuïtat d'aquests projectes, tan necessaris per a l'avanç cap a una societat igualitària. També va remarcar la importancia de posar-los en marxa per a arribar a l'objectiu de la transformació social.

Formulari de cerca